• Reklamacije
  • eKomunala
  • Najdi

Kako in kam z odpadki

Priročnik s ključnimi koraki za preprečevanje nastajanja zavržene hrane

za gospodinjstva, javne in izobraževalne ustanove ter trgovce in gostince

  • 24 julij 2019
  • Avtor: Sonja Kolenc
  • Število ogledov: 228
  • 0 Komentarji
Priročnik s ključnimi koraki za preprečevanje nastajanja zavržene hrane
Večinoma se ne zavedamo, kako ravnamo s hrano ter si domišljamo, da smo skrbni, varčni in da se nekaterih postopkov pač ne da spreminjati. 🥦🥗 In ravno zato so Ekologi brez meja pripravili priročnik s ključnimi koraki za preprečevanje nastajanja zavržene hrane in dodatnimi namigi za gospodinjstva, javne in izobraževalne ustanove ter trgovce in gostince. 💡Koristne stvari je treba delit!

Dokumenti za prenos

Print
Tagi:
Oceni članek:
4.0

x
porno