OBVEŠČANJE UPORABNIKOV

Datum objave: ponedeljek, 10. marec 2014

Skladno s Pravilnikom o pitni vodi (Ur. list RS št. 19/04 in 35/04 – 9.,21., 22., 31. in 34. člen) in priporočila Inštituta za varovanje zdravja Republike Slovenije, vas seznanjamo z načini obveščanja, kakovosti in motnjah pri oskrbi s pitno vodo
 
V primeru, da je vzrok neskladnosti hišno omrežje, vas bomo pisno obvestili najkasneje v roku sedmih dneh, v več stanovanjskih objektih pa preko vašega upravnika in oglasne deske.
V primeru, da pitna voda predstavlja nevarnost za zdravje ljudi, vas bomo nemudoma obvestili preko radijskih postaj, lokalne televizije, centra za obveščanje in spletne strani Komunale Novo mesto.
 V primeru, ko se izvajajo ukrepi za odpravo vzrokov neskladnosti, vas bomo tekom dneva obvestili preko radijskih postaj, lokalne televizije, centra za obveščanje in spletne strani Komunale Novo mesto.    
Kakovosti pitne vode za preteklo leto, vas bomo obvestili v mesecu aprilu s prilogo k naši položnici, obvestilo bo tudi objavljeno na naši spletni strani in posredovano občinskim glasilom.  

Vaša Komunala Novo mesto 
Vsebinsko kazalo