V TOREK, 14. APRILA 2020, ODPIRAMO ZBIRNE CENTRE

Mestna občina Novo mesto, občina Šentjernej, občina Žužemberk

Datum objave: četrtek, 09. april 2020

Obveščamo vas, da bodo zbirni centri znova odprti za vse uporabnike. Prosimo, da upoštevate samozaščitne ukrepe. Na območju zbirnega centra upoštevajte navodila in ne vstopajte v pisarno na tehtnici.
V TOREK, 14. APRILA 2020, ODPIRAMO ZBIRNE CENTRE v Novem mestu in Šentjerneju, v Žužemberku odpiramo po prvomajskih praznikih.
✅Zbirni center na Podbevškovi ulici v Novem mestu bo odprt kot običajno, od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro, ob sobotah med 8. in 12. uro.
✅Zbirni center v občini Šentjernej bo odprt kot običajno, od ponedeljka do petka med 13. in 17. uro, ob sobotah med 8. in 12. uro.
✅ Zbirni center občini Žužemberk se odpre po prvomajskih praznikih, v sredo 6.5.2020 in bo odprt kot običajno, ob sredah med 8. in 17. uro ter vsako prvo soboto v mesecu med 8. in 12. uro.
✅Obiskovalci, prosimo vas, da poskrbite za osebno varnost in upoštevate varnostno razdaljo med posamezniki (najmanj 2 metra).
✅Odpadke boste odložili sami.
✅V zbirnem centru se bosta poleg zaposlenih lahko nahajali največ 2 osebi naenkrat.
✅Prve dni po odprtju pričakujemo večji obisk zbirnega centra. Prosimo vas za razumevanje in strpnost pri čakanju na oddajo odpadkov.
 

Vsebinsko kazalo