Pozor(!)ni na okolje

Vabimo, k sodelovanju dijake v vašem lokalnem okolju!

Datum objave: ponedeljek, 02. februar 2015

Letos imajo dijaki prvič priložnost, da v okviru kampanje Pozor(!)ni za okolje izrazijo svojo kreativnost in dokažejo veščine snemanja. Z današnjim dnem se namreč pričenja nagradni natečaj EKOtalent, ki bo potekal do vključno 2. marca 2015. V natečaju lahko, poleg partnerskih srednjih šol kampanje Pozor(!)ni za okolje, sodelujejo srednješolci iz vse Slovenije.
S pripravo od 30- do 60-sekundnih videoposnetkov na temo zmanjševanja ogljičnega odtisa se lahko potegujejo za privlačno nagrado, GoPro kamero, ki je odlična za nadgrajevanje specifičnih veščin snemanja in za nadaljnje kreativno ustvarjanje. Hkrati sodelujoči EKOtalenti s svojim sodelovanjem v tem tekmovalnem delu kampanje osveščajo o odgovornem ravnanju z okoljem, opozarjajo na problematiko ogljičnega odtisa ter sovrstnike in širšo javnost spodbujajo k razmisleku, kaj lahko vsak od nas stori dobrega za okolje.
Povezava do spletnega mesta kampanje http://www.pozornizaokolje.si/ekotalent.

 Tu so tudi objavljene vse informacije ter pravila in natančna navodila za prijavo prispevkov na EKOtalent.

Vse podrobnosti o nagradnem natečaju lahko torej preberete na http://www.pozornizaokolje.si/ekotalent, kjer bomo od 16. marca naprej objavljali vse ustrezno prijavljene videoposnetke. Za prispevke, objavljene na spletnem mestu, boste z »všečki« lahko vse do 2. aprila glasovali Facebook uporabniki tako, da pri posameznem prispevku kliknete na Facebook Like/Všeč mi je. Več informacij v povezavi s tem vam sporočimo pred začetkom glasovanja, razglasitev zmagovalca natečaja pa lahko pričakujete 7 dni po zaključku glasovanja oziroma najkasneje 9. aprila 2015 na Facebook strani Pozor!ni za okolje in na spletnem mestu www.pozornizaokolje.si.

Vsebinsko kazalo